ANTALYA / SERİK - Şehit Oğuz Kağan Usta İlkokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında ''Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması '' nı Okulumz 4/B Sınıfı öğrencisi Ahmet Arif AKTAŞ kazanmıştır.Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

2022-2023 yılında anasınıfı A şubemizin 4 farklı ülkeyle beraber yürüttüğü A DAY WITH THE STORY OF THE HEREOS E-TWİNİNNG PROJESİ (Hikaye kahramanlarımla bir gün )

4 farklı ülkede başarıyla tamamlandı.Proje kapsamında farklı ülkelern masal kahramalarını çocuklarımız değişik etkinliklerle tanımış oldu.

Kas

''Tükenir elbet
Gökte yıldız denizde kum tükenir
Bu vatan bu topraklar cömert
Kutsal bir ateşim ki ben sönmez
İnanın Mustafa Kemal'ler tükenmez.''

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83.yılında onu büyük bir özlem,minnet ve saygı  ile andığımız Anma programında Biz ğretmenler ve çocuklarımızın Atamıza birsözü var :

''ATAM SANA SÖZ VERİYORUM ARDINDA BIRAKTIĞIN HERŞEYE GÖZÜM GİBİ BAKACAĞIM.SONSUZA KADAR...''

Kas

Bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ışığı olan Cumhuriyetimizin 98. yılında başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan bütün aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.