ANTALYA / SERİK - Şehit Oğuz Kağan Usta İlkokulu

Şehit Oğuz Kağan Usta İlkokulu

Abdurrahmanlar Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi SERİK/ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amaç olarak, sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" yüklenebilen öğrenciler yetiştirebilmek için varız. Biz düşünen, araştıran, yargılayan, bilgiyi teknolojiye dönüştüren,sorgulayan öğrenciler yetiştirmek için varız. Biz, Kendi değerlerimizi bilen, benimseyen, evrensel kültür ve değerlere saygılı birer Dünya insanı yetiştirmek için varız. Biz, Türk Milli Eğitiminin Amaçlarını, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Ulusuna sağlıklı bireyler yetiştirmek için varız.
09:00 ile 14:45 arası
Antalya ve Serik´e Belediyenin denetimli otobüsleriyle ulaşım yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz Taşıma kapsamında bir okul olduğu için öğrencilerin okula gelişi Okul Servisi ile sağlanmaktadır.
Abdurrahmanlar Mahallesi Serik ilçesi ile Antalya arasındadır.
Abdurrahmanlar Mahallesi Antalya´ya 28 km. Serik´e 25 km. uzaklıktadır.
MASALLARLA ORF OYUN HAYATTIR